NIEUW sinds 2018

NIEUW in 2018: door een modificatie bij de leverancier zijn de MAGNEETSTROOKJES DUNNER dan in voorgaande jaren. Hierdoor is het van belang om deze wat beter aan te drukken. We kunnen hier niets aan veranderen en waarschuwen u hierbij op voorhand.We kunnen hiervoor geen klachten in behandeling nemen en melden dit daarom hier expliciet! Het functioneert prima maar is dus wel een wijziging t.o.v. eerdere jaren. Wellicht een aanmoediging om nog meer gebruik te maken van wisselstrookjes die we in 2012 hebben geintroduceerd, zie hierboven.


NIEUW SINDS OKTOBER 2019

LET OP: de standenborden met sierlijst en beschermvel zijn gemodificeerd per oktober 2019.... er is nog maar 1 model leverbaar en deze is groter maar ook lichter dan de oude modellen... de magneetstrookjes en magneetcijfers zijn gewoon te gebruiken op dit nieuwe model.Magneetstroken van 1,2 cm hoog zijn helaas niet meer leverbaar.De wisselstrookjes van dit formaat nog wel... en deze zijn gunstiger geprijsd, dus naast het sparen van het milieu, bespaart u ook in de portemonnee van de club!


ENTHOUSIASTE REACTIES

Wij hebben 2 standenborden bij jullie besteld,complimenten daarvoor,ziet er erg netjes uit.
Heel veel dank voor de perfecte service!
 
=====================
 
Geachte heer, mevrouw
 Ik wil even doorgeven dat wij het sponsorbord in goede orde hebben ontvangen. 
Het ziet er echt schitterend uit.
Velen vinden het prachtig en willen hun naam ook op het bord hebben.
Ik wil daarom graag het een en ander bij bestellen indien mogelijk.
 
 ==========================
 
Hallo Standenborden Team,
Dank voor het schitterende Standenbord en vooral de snelle service. We zijn er zeer blij mee en onze leden al helemaal!!!
 ==========================


Het voordeel van wissel strookjes

NIEUW in 2012: wissel strookjes! Om kosten te besparen en goed bezig te zijn voor het milieu zijn de wissel strookjes bedacht. In plaats van steeds nieuwe magneetbordjes bestellen, kunt u nu wissel strookjes bestellen. Geprint op hoogwaardige speciale folie met een zwarte backing waardoor deze blokkerend werkt. Eenvoudig te plakken over de "oude magneetbordjes" en u bespaart kosten voor de vereniging en spaart het milieu!


Clubvlaggen... het GOEDKOOPSTE via Businessvlaggen.nl

Businessvlaggen.nl behoort net zoals Standenborden tot de BL Sign Groep. En heeft daarom voor clubs de goedkoopste vlaggen van de Benelux in het assortiment.
Interesse in de mogelijkheden voor uw club? Kijk op www.Businessvlaggen.nl