Prijzenborden

Prijzenborden zijn borden voor het weergeven van consumptieprijzen middels magneetbordjes.
Prijzenborden bieden een flexibele mogelijkheid tot het duidelijk aangeven van de prijzen van uw consumpties. Ook geeft het in één oogopslag duidelijk weer welke consumpties er verkrijgbaar zijn.
 
Prijzenborden werken volgens het principe van een magneetbord. Dat betekent dat de onderplaat van een materiaal is vervaardigd waarop de voorbedrukte magnetische naambordjes goed hechten. Wij zijn flexibel in de complete kleurenkeuze van uw bord. Hierdoor kunt u uw prijzenbord de uitstraling geven die bij de clubkleuren van uw vereniging past. De mogelijkheid tot het toevoegen van logo's van de vereniging en/of sponsors is aanwezig.
 
De levertijd van uw bestelling bedraagt ca. 3 weken na ontvangst van alle benodigde gegevens.

Een prijzenbord wordt compleet geleverd, inclusief naambordjes en cijfers. U kunt bij wijzigingen of uitbreidingen in uw kantine altijd naambordjes nabestellen.
 
Er worden ruim voldoende cijfers bijgeleverd. De magneten worden in zakjes geleverd. De afgebeelde kunststof box wordt niet meer geleverd.
 
 
 
 
Indien u een prijzenbord wilt bestellen kunt u dit schriftelijk doen. Als er bij uw type logo's toegevoegd worden dienen deze digitaal aangeleverd te worden via e-mail of op een CD-ROM. Wij kunnen de volgende bestandsformaten verwerken: EPS, AI, BMP, JPG, GIF of TIF.
 
U bent uiteraard altijd van harte welkom in onze showroom waar wij u een uitstekende uitleg kunnen geven over onze producten. Maak voor uw bezoek wel even een afspraak, de koffie staat dan voor u klaar!