Standenborden

VUL BIJ AFLEVERADRES ALTIJD EEN FYSIEK ADRES IN WAAR DE KOERIER KAN AFLEVEREN. GEEN POSTBUS DUS EN OOK NIET EEN KANTINE ADRES DIE NIET DAGELIJKS BEMAND IS!!!!

Indien de magneetstrookjes een beetje bol zijn kleven ze niet goed op de borden. U kunt ze dan vlak maken door ze een beetje terug te vouwen/ bollen en dan werkt het prima.
 
ACTUELE INFO MODELJAAR 2023
Er zijn 4 modellen Standenborden...
- CHAMP
- TOP
- PROMO
- EASY
De buitenmaten zijn allemaal gelijk (namelijk 60x100cm) maar de layouts verschillen. Alle modellen zijn zonder sierlijst en beschermvel. De levertijden zijn aanzienlijk korter geworden.
 
Ziet u bij uw bevestigingsmail diverse vraagtekens (?) staan dan kunt u dit negeren... deze worden NIET op uw strookjes geprint.
 
LET OP: vul bij AFLEVERADRES ALTIJD een fysiek adres in waar de koerier kan afleveren. GEEN POSTBUS dus en OOK NIET een kantine adres dat niet dagelijks bemand is!!!!
 
 
ACTUELE info 2022
- Ziet u bij uw bevestigingsmail diverse vraagtekens (?) staan dan kunt u dit negeren... deze worden NIET op uw strookjes geprint.
- Indien de magneetstrookjes een beetje bol zijn kleven ze niet goed op de borden. U kunt ze dan vlak maken door ze een beetje terug te vouwen/ bollen en dan werkt het prima.
 
LET OP: de standenborden met sierlijst en beschermvel zijn gemodificeerd per oktober 2019.... er is nog maar 1 model leverbaar en deze is groter maar ook lichter dan de oude modellen... de magneetstrookjes en magneetcijfers zijn gewoon te gebruiken op dit nieuwe model.
 
Standenborden zijn borden voor het weergeven van uitslagen en competitiestanden middels magneetbordjes.
De standenborden zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de kantines van sportverenigingen. Het is tenslotte belangrijk in één oogopslag een goed en duidelijk overzicht van de stand in de competitie te krijgen.
Al onze standenborden werken volgens het principe van een magneetbord. Dat betekent dat de onderplaat van een materiaal is vervaardigd waarop de voorbedrukte magnetische naambordjes goed hechten. Wij zijn flexibel in de complete kleurenkeuze van uw standenbord. Hierdoor kunt u uw bord de uitstraling geven die bij de clubkleuren van uw vereniging past. De mogelijkheid tot het toevoegen van logo's van de vereniging en/of sponsors is bij diverse modellen aanwezig.
 
LET OP: vul bij AFLEVERADRES ALTIJD een fysiek adres in waar de koerier kan afleveren. GEEN POSTBUS dus en OOK NIET een kantine adres dat niet dagelijks bemand is!!!!
 
NIEUW sinds oktober 2019: LET OP: de standenborden met sierlijst en beschermvel zijn gemodificeerd per oktober 2019.... er is nog maar 1 model leverbaar en deze is groter maar ook lichter dan de oude modellen... de magneetstrookjes en magneetcijfers zijn gewoon te gebruiken op dit nieuwe model. Magneetstroken van 1,2 cm hoog zijn helaas niet meer leverbaar. De wisselstrookjes van dit formaat nog wel... en deze zijn gunstiger geprijsd, dus naast het sparen van het milieu, bespaart u ook in de portemonnee van de club!
 
NIEUW in 2018: door een modificatie bij de leverancier zijn de MAGNEETSTROOKJES DUNNER dan in voorgaande jaren. Hierdoor is het van belang om deze wat beter aan te drukken. We kunnen hier niets aan veranderen en waarschuwen u hierbij op voorhand.We kunnen hiervoor geen klachten in behandeling nemen en melden dit daarom hier expliciet! Het functioneert prima maar is dus wel een wijziging t.o.v. eerdere jaren. Wellicht een aanmoediging om nog meer gebruik te maken van wisselstrookjes die we in 2012 hebben geintroduceerd, zie hierboven.
 
ALGEMEEN
De levertijd van uw bestelling bedraagt  ca. 2  weken voor de magneet/wisselstrookjes en ca 4 weken voor complete borden ; uiteraard na ontvangst van alle benodigde gegevens en de betaling.De producten worden per koerier of per post afgeleverd op een fysiek adres (geen postbus).
Bestellingen kunnen uitsluitend via deze website geplaatst worden. Daar is het productieproces op gebaseerd en daar zijn de tarieven op afgestemd.
Alhoewel wij gebruik maken van hoogwaardige machines en materialen kunnen er kleurverschillen en materiaalverschillen ontstaan t.o.v. eerdere leveringen. Hiervoor kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden.
Er zijn altijd administratie/ verzendkosten (afhankelijk van het product) evenals instelkosten van  € 15,50  per bestelling van toepassing.
 
Voor de duidelijkheid nog even de zaken op een rijtje:
 
  • zowel de prijzen als het systeem zijn gebaseerd op volledige online bestelling
  • d.w.z. dat u zelf de gegevens ingeeft en accoordeert
  • alle genoemde prijzen zijn excl. btw
  • de levertermijn bedraagt ca. 4 weken na bestelling en betaling
  • de factuur wordt per mail verstuurd kort na de bestelling; nadat deze is voldaan wordt de productie in gang gezet

 

Een standenbord wordt compleet geleverd, inclusief naambordjes en cijfers. U kunt bij wijzigingen in uw competitie altijd naambordjes nabestellen.
 
De standenborden zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar. Het principe komt bij alle modellen overeen. De verschillen zitten in de manier van aanduiding op de onderplaat van de teamnaam met of zonder clublogo's, toevoeging van een sponsor, etc. Alle modellen worden geleverd inclusief naambordjes en inclusief een handige opbergbox met magneetcijfers.
 
Het bestellen van uw standenbord is eenvoudig: op deze internetsite is een complete bestel-module geïntegreerd. Hier kunt u uw nieuwe standenbord of bijbestelling plaatsen. De module spreekt voor zich.